sábado, 20 de febrero de 2016

La totalitat de la plantilla del CF Reus Deportiu s’ha cansat de guardar silenci i ha denunciat públicament l’impagament de tres mensualitats per part del club.

Han dit prou. La totalitat de la plantilla del CF Reus Deportiu s’ha cansat de guardar silenci i ha denunciat públicament l’impagament de tres mensualitats per part del club. Els 22 futbolistes del primer equip, acompanyats també de l’exjugador Jaume Delgado, han volgut expressar davant els mitjans de comunicació la situació que viuen des del passat més de desembre, quan l’entitat roig-i-negra no va pagar la mensualitat de novembre. Ha estat Álex Colorado, primer capità acompanyat de Ramon Folch (segon) i Jesús Olmo (tercer), qui ha pres la paraula per denunciar que «ens trobem en una situació econòmica molt greu», denunciant a més que el club «no ha complert amb les dates acordades sent el segon cop aquesta temporada que ens deuen mensualitats, com va passar a l’estiu».

A mitjans de gener, els futbolistes van transmetre el malestar a la part directiva del club, rebent per resposta que cobrarien «com a molt tard el 31 de gener». La data ha vençut i quasi tres setmanes després, els jugadors han fet pública una situació amb l’objectiu que «club, jugadors i cos tècnic siguem capaços de resoldre el problema i puguem seguir competint en condicions normals per a complir els objectius». Colorado ha volgut acabar el comunicat deixant clar que «seguirem present els nostres serveis amb la màxima professionalitat possible, realitzant els entrenaments amb total entrega per respecte al club, als aficionats i nosaltres mateixos».
 
Tota la plantilla s'ha presentat a la sala de premsa de l'Estadi Municipal. Foto: Joan Alfons López

Des del club se segueix mantenint la calma i total tranquil·litat, ja que consideren que és un problema de tresoreria puntual que, com a l’estiu, es va solucionar amb l’arribada d’una partida econòmica pressupostada que es va endarrerir més del compte.

Font: esportsdelcamp

No hay comentarios:

Publicar un comentario