domingo, 14 de febrero de 2016

Dos-cents ciclistes han pres part en la primera etapa de la 30a Challenge de la Canonja.

Dos-cents ciclistes han pres part en la primera etapa de la 30a Challenge de la Canonja. L'etapa, de 88’5 quilòmetres, ha superat dues vegades el coll de la Batalla, port de Tercera Categoria. Com a novetat d'aquesta edició s'ha girat l'habitual traçat de l'etapa i les dues passades per la Batalla s'han fet en ordre invers. La primera pujada s'ha iniciat a La Selva del Camp i la segona des de Vilaplana.
El que es coneix tradicionalment com Trofeu de Sant Sebastià ha tingut només dos colors, els de l'equip holandès Join-s de Rijke que ha estat el gran dominador de la jornada. El vent també ha estat un dels protagonistes en un dia amb temps canviant durant bona part de l'etapa i on en determinats punts bufava menys del que en un principi es podia esperar.

Els holandesos trenquen la cursa

El grup ha caminat compacte en els primers quilòmetres de l'etapa fins a la primera pujada a La Batalla quan s'arribava al quilòmetre 30 i quan els holandesos del Join-s de Rijke han decidit trencar la cursa.
Una escapada amb sis corredors, dels quals quatre eren holandesos, han estat la gran protagonista del dia. En aquest tall el guanyador Ike Groen, ha estat l'encarregat de portar el pes de la fuga que ha arribat a tenir dos minuts d'avantatge sobre el gran grup a l'alçada d’Alforja.
Veient la nul·la reacció dels equips del grup, els holandesos del Join-s de Rijke han decidit acabar de sentenciar la cursa amb una nova escapada amb quatre corredors més de l'equip dels Països Baixos. Les dues fugues s'han trobat i al final han entrat a meta quatre corredors del conjunt del Join-s de Rijke, deixant el primer lloc per Ike Groen que s'ha emportat també la muntanya i la regularitat.
El gran grup ha arribat amb una setantena de corredors i l'ha encapçalat el que va ser guanyador del darrer Trofeu de Sant Sebastià, Gabriel 'Jabalí' Hernández.
El pròxim dissabte es disputarà la segona i última etapa d’aquesta 30a Challenge de La Canonja amb el Trofeu d’Hivern. En total seran 87 quilòmetres. Amb els ports de Botarell-Montclar de Quarta Categoria i La Teixeta de Segona.
Fuente: campdesports

No hay comentarios:

Publicar un comentario