lunes, 22 de febrero de 2016

Derrota del benjamins del Pastoreta B davant l´Alcover

Pastoreta Benjamí B 1
Alcover  2

Derrota del benjamins del Pastoreta B davant l´Alcover. El partit començava sense un dominador clar. La primera ocasió clara va ser per als locals i a continuació arriba el 1 a 0 obra de Rovira. Per acabar la primera part ocassió per als visitants.

Comença la segona part i al minut 26 empata l´Alcover. Els visitants aprofitaren el mal partit dels locals i García va empatar. A continuació altra arribada dels visitants i al minut 33 aproximació dels locals. En els últims minuts els locals busquen la victòria però al minut 46 García fica el gol de la victòria visitant. Derrota inesperada del Pastoreta. De l´àrbitre Luis de Frias dir que va estar correcte. La próxima jornada el Pastoreta juga en Escornalbou i l´Alcoverep al Montbrió.