Derrota del Mas Pellicer de Tercera Catalana.

Fútbol Tercera Catalana

Mas Pellicer 0

Cambrils Unió 3

Informa: Jaime M. Pérez Gosálbez

La tarda del dissabte visitaba el camp del Mas Pellicer el líder Cambrils Unió. El partit començaba sense un dominador clar. Una jornada més el marcador del camp continua sense funcionar. Teniem un joc altern sense clares ocasions de gol. Al minut 25 va començar a plourer. En els últims minuts de la primera part puja l´intensitat i al minut 46 fruït d´una bona jugada arriba el 0 a 1 per part de Invernon

Ja en el segon temps al minut 54 una jugada per banda dreta provoca el 0 a 2 de penalti. A continuació l´equip local té una bona ocasió però el jugador local creua massa. Al minut 68 primer expulsat de l´equip local per doble tarjeta. Al minut 74 d´un bon dispar de González arriba el 0 a 3. Els últims minuts van oferir poca cosa. Una nova expulsió d´un jugador local per joc violent. L'àrbitre Oriol Salvadó va estar bé. La pròxima jornada el Mas Pellicevisita al Vilaseca B i el Cambrils Unió serà visitat per l´Alcover.

Mas Pellicer: Nuñez, Moussaoui (Garcia Cortes,64), Cevallos (Khalid,46), Escoda, Fraile (Navarro,58), Martín (Ayoub,70), Zamora, Martínez, ruiz (Guerrero,46)Torres i Méndez.

Cambrils Unió: Damià, García (Falguera,68), Sosa, Invernon, Gimenez,  rigal, García Gomez (Gonzalez,68), Martin Gimenez, Diaz, Sánchez (Hurtado,61) i Pérez (Olesti,70).

Amonestats: Per part dels locals: Moussaoui, Martín, Zamora, ruiz, Méndez, Khalid doble tarjeta i Ayoub vermella directa. Per els visitants Sánchez.