domingo, 4 de diciembre de 2016

Pensar en el projecte del tramvia de Tarragona a Reus.

Dissabte, després d´un divendres accidentat, vam licitar al Trambaix en un trajecte, de més d´una hora de durada, i la veritat és que és un mitjà de transport que disposa de comoditat i rapidesa. Acostumat a l´autobús que pateixes els accelerades i frenades, els tombs i els giravolts, el tramvia és tot una bassa d´oli.

Tot i que van entrar dues inspectors, acompanyats d´un guàrdia de seguretat, cadascun, mitjançant la megafonia i algun cartell indicatiu van donant consignis sobre el bon ús del transport: pensava que podia comprar el bitllet dins del tramvia, per una parada no passa cap de bestiar, valida sense excusis. La megafonia, també, era l´encarregada de recordar, si viatges d´en peus, agafat. Va ser molt agradable.

Em va fer pensar en el projecte del tramvia de Tarragona a Reus. Un mitjà de transport entre els dues ciutats ràpid, eficaç i net. La inversió inicial és elevada però crec que una línia ben estudiada, que podria abastar els campus universitaris i els barris de ponent de Tarragona, en molt pocs anys estaria amortitzada. I sobretot, els usuaris guanyarien en comoditat, rapidesa i seguretat.

Domingo Castella Palau (Constantí).

Font: Diari Tarragona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario