lunes, 14 de noviembre de 2022

Empat del benjamí de l´Icomar

J.M.P. El dissabte matí es va disputar el partit entre l´Icomar benjamí i el Catllar B, partit de la segona divisió del grup 25. Va començar el partit amb un ritme intens i en un encertat dispar el futbolista visitant Eloy avançava a l'equip del Catllar. En el primer temps l´Icomar va intentar empatar sense èxit. Després del primer descans els locals continuen pressionant i Mouha aconsegueix igualar el partit. Ja al minut 23 en una contra Estivill fica el 2 a 1 i d´aquesta forma finalitza el primer temps.

El segon temps va començar amb un equip visitant decidit a igualar el partit i Lluc al minut 40 empata el partit. Als cinc minuts els locals aprofiten que la portera visitant no pot blocar l´esfèric i Akram avança als locals. Els visitants avancen línies i fruït d´un córner els catllarencs fiquen el tercer gol al minut 47. El col·legiat Roger Bartolo va estar encertat durant tot el partit.

Icomar: El Hadji, Ibrahim, Akram, Safwane, Mballo, Estivill i Gallego. Suplents: Yahya i Moha.

Catllar B: Ismael, Prunera, Sebastián, Biau, Lluc, Gálvez y Eloy. Suplents: Peman i Eric.