martes, 8 de marzo de 2022

Victòria clara de l'Icomar front al Porrera

El dissabte a les 18:30 hores en el camp municipal d'Icomar es va disputar l'encontre de Tercera Catalana entre l'Icomar i el Porrera. El partit va començar sense un dominador clar encara que els visitants apostaven per un joc de toc. Un rebuig defectuós de la defensa visitant va permetre al davanter Ba avançar als locals. L'equip local encara que guanyava no es mostrava superior. Les següents ocasions van ser a favor dels visitants que no van saber definir de cara a porta. Al minut 39 el visitant Jose Jordà tallava una jugada i de forma sorpressiva el col·legiat li treu targeta vermella. Massa rigurós baix el meu punt de vista. Amb poca cosa més finalitza el primer temps.

Només començar el segon temps podíem veure que els locals jugaven amb comoditat amb un jugador més. En aquest segon temps els locals van mostrar una millor imatge. Al minut 59 arriba el segon per als d'Icomar obra de Nano. Altre contratemps per al Porrera va ser la lesió del seu central Jordi Anguren. Els de Porrera comencen a mostrar-se dèbils i cada aproximació pràcticament es convertiria en gol per als locals. El tercer gol seria obra de Jonatan Gómez. Aprofitant aquest minuts de desordre visitant el central local Ortiz fica el quart. De jugada personal i per dalt del porter Milcu feia el seu doblet. L'àrbitre Víctor Rodríguez va tenir una actuació prou irregular i va cometre errades. La pròxima jornada l'Icomar juga en la Canonja i Porrera l'España Canonja rep al Miami.