martes, 18 de enero de 2022

Resumen de la Tercera i Cuarta Catalana del fútbol de Tarragona.

Repassem la jornada del futbol més modest de Tarragona i província. El millor serà començar per el grup 2 de Tercera Catalana. En aquesta jornada quinze s'enfrontaven el dos primers classificats, el Camp Clar i el Salou. El resultat final va ser de dos a un per als de Camp Clar. Amb aquest resultat els de Camp Clar empaten a punts en la taula classificatòria amb el Salou. El Salou es va avançar amb gol de Macedo però en la segona part els de Camp Clar van donar la volta al marcador sumant els tres punts. El Mas Pellicer, tercer classificat va guanyar 3 a 2 front al Racing Bonavista amb dos gols de Miquel Franch. L'Espanya Canonja, quart classificat va guanyar per la mínima en el camp de la Selva del Camp amb un gol al minut 24. Els dos equips d' Hospitalet de l'Infant van empatar a un. Respecte a la resta d'equips el Marina Cambrils va treure un meritori empat front al Vallmoll, el Miami va empatar en Montroig i el San Pedro y san Pablo va golejar a l'Icomar.

Respecte al grup tres de Tercera Catalana el líder Arboç va guanyar 4 a 2 al Athletic Valls remuntant per dues vegades en el partit. El Vendrell va guanyar en Constantí en una gran primera part. Torredembarra, tercer classificat va guanyar al Cunit amb un partit prou treballat. El Segur va guanyar en Sant Jaume dels Domenys, un rival en aquesta lliga. Respecte a la resta de resultats el Plà de santa Maria empatava en el barri de San Salvador, el Calafell guanyava de forma clara a l'Alcover i la Riera guanyà en Torreforta.

Respecte als grups de Quarta Catalana en el grup 23 el Costa Daurada Salou golejava a L'Almoster i va líder amb un partit jugat més respecte al Riudoms B que va ajornar el partit. Falset va guanyar al Pare Manyanet amb un partit que va controlar en tot moment i el Reus Roig i negre va guanyar 3 a 1 al Maspujols. Respecte als altres partits l'Espluga va guanyar a les Borges i el segon equip del Morell va empatar front al Vilaseca B. En el grup 24 el Catllar B va guanyar al Constantí B. Alegria per al filial del Catllar que guanya el seu primer partit en aquesta lliga. En l'altre partit el Segur B empatava a quatre front l'Alcover B. En aquest grup va líder el Tarragona FC empatat a punts amb el Banyeres.

✍️ J.M.P. Imatge: Racing Bonavista.